26 september 2014

Save the date - End of Sitting

 

Graag nodigen we u uit voor  'The End of Sitting', een grote ruimtelijke installatie, op het snijvlak van kunst, architectuur en wetenschap.


In onze maatschappij is bijna de gehele omgeving ontworpen voor het zitten. RAAAF en beeldend kunstenaar Barbara Visser hebben voor The End of Sitting een concept ontwikkeld waarin de stoel en tafel niet langer het uitgangspunt zijn. In dit nieuwe werklandschap worden mensen uitgedaagd om in verschillende staande posities te werken en het denkmodel fysiek te ervaren. 

 

Dit project komt tot stand in samenwerking met Looiersgracht 60. 'The End of Sitting' is tevens het startschot van een testfase die de mogelijkheden voor een radicale verandering van de werkomgeving verkent. Barbara Visser maakt een film over dit denkbeeld. In verband hiermee worden er in de Looiersgracht 60 continu filmopnamen gemaakt, ook tijdens de opening.

 

Wij hopen u te zien vanaf  vanaf zaterdag 22 november t/m 7 december 12.00u - 20.00u in Looiersgracht 60, Amsterdam. (maandag en dinsdag gesloten)